Medlemsföretag


Här hittar du mer information om våra medlemmar och vilka produktområden de arbetar inom.

Du hittar de olika produktområdena de jobbar inom genom att välja önskad kategori nedan. Det går även att göra fritextsökning.

Här hittar du en lista på alla våra medlemmar samlade och länkar till deras hemsidor

3DVerkstan AB

3DVerkstan erbjuder ett heltäckande produktutbud med anpassade 3D-lösningar för professionellt bruk och hjälper dig från idé till kvalitetssäkrad utskrift, CAD-fil eller inscanning. Vi vill hjälpa våra kunder att lyckas genom att ge kunskap, verktyg och support för en långsiktig och trygg relation.  Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom området erbjuder vi högkvalitativa produkter och tjänster till företag som söker innovativa lösningar.

Välkommen att boka ett besök på vårt huvudkontor i Solna, Stockholm, där vi också har vår design- och utvecklingsavdelning, vår utskrifts- och designstudio och ett unikt showroom med 3D-skrivare, 3D-scanners och all vår expertis under ett och samma tak.

Visa mermindre

3nine Industries AB

3nine Industries är ett svenskt företag som utvecklar lösningar för rening av processluft. Den revolutionerande tekniken som är baserad på lamellseparering, möjliggör en extremt hög reningsgrad i ett mycket kompakt format. Till skillnad från traditionell filterteknik, är 3nines oljedimavskiljare förknippade med ett minimum av underhåll.

Produktområden:

 • Oljedimavskiljare
Visa mermindre

ABB Rototics

ABB:s affärsområde Robotics & Discrete Automation kombinerar deras lösningar inom maskin- och fabriksautomation, främst från B&R, som de förvärvade 2017, med ett omfattande erbjudande inom robotiklösningar och applikationer.

Verksamheten är #2 globalt, med en #1 position inom robotik på den viktiga kinesiska marknaden med hög tillväxt, där dei utökar sitt innovations-och produktionskapacitet genom att investera i en ny robotfabrik i Shanghai

Produktområden:

 • Automation-/Robotföretag
Visa mermindre

Blum-Novotest AB

Blum-Novotest AB är lokaliserat i Stenungsund och är ett helägt bolag till Blum-Novotest GmbH. De ansvarar för service och försäljning i Sverige, Finland, Norge och Baltikum.

Blum-Novotest GmbH utvecklar och producerar produkter inom mätteknik för applikationer i verktygsmaskiner. De erbjuder lasermätningssystem och mätprober för verktygsövervakning och mätningen av arbetsstycken.

Företaget tillhandahåller även sofistikerad mjukvara för omfattande tillverkningskontroll som formkontroll och ytjämnhetsmätning.

  Produktområden:
 • Test- & mätföretag
Visa mermindre

Bonthron & Ewing AB

Bonthron & Ewing AB är ett företag med en lång tradition och en intressant historia som en viktig leverantör till verkstadsindustrin.

De säljer olika typer verktyg, magneter, uppspänningsutrustning, stångmagasin, skärvätska,  filterpapper, och specialprodukter.

  Produktområden:

 • Verktygsföretag
Visa mermindre

Bromi Gruppen AB

Bromi Gruppen är ett företag som säljer verktygsmaskiner till den mest avancerade verkstadsindustrin.
Den gedigna erfarenhet bolaget genom årtionden har samlat på sig från verkstadsindustrin har resulterat i en fundamental förståelse för kundernas behov beträffande service, utbildning och reservdelsförsörjning.

Produktområden:

 • Verktygsmaskinföretag
Visa mermindre

Bucci Industries Nordic AB

Bucci Industries Nordic AB är ett kännetecken för Bucci Family sedan 1945 och det står för entreprenörskap, industriell och finansiell utveckling globalt. Vår historia är gjord av människor som är beslutsamma att utveckla kompetenser, väcka nya generationer och ta med innovationer och teknik över hela världen.

Produktområden:

 • Automation-/Robotföretag
 • Verktygsmaskinföretag
Visa mermindre

Colly Verkstadsteknik AB

Colly Verkstadsteknik lägger sin fulla fokus på skärandeverktyg och utrustning för ställrum, samt omslipning, modifiering och nytillverkning av skärande verktyg. Med spetskompetens och ett genomtänkt sortiment kan de erbjuda starka lösningar som gör svensk industri mer konkurrenskraftig.

Produktområden:

 • Test & mätföretag
 • Verktygsföretag
 • Verktygsmaskinföretag
Visa mermindre

Dankab Verktygsmaskiner AB

Dankab Verktygsmaskiners affärsidé formulerades redan när företaget startade, och har inte ändrats sedan dess. Att erbjuda nischade maskiner och verktyg ger oss mer tid och engagemang än om vi vore inriktade på konventionella standardmaskiner.

   Produktområden:

  • Verktygsföretag
  • Verktygsmaskinföretag
Visa mermindre

Din Maskin AB

Vi inriktar oss på försäljning av plåtbearbetningsmaskiner; stansmaskiner, kantpressar, kombimaskiner, produktionslinjer, vattenskärmaskiner, automationslösningar, hasplar, bockautomater, lasermaskiner – ja, helt enkelt det mesta inom produktionsutrustning för plåt.

Ett kontrakt med oss är ett långsiktigt samarbetsavtal. Ett avtal som innebär att du ger oss förtroende att leverera produktionsutrustning som skall ge dig möjlighet att uppfylla dina åtagande mot dina kunder. På denna hemsida presenterar vi våra maskiner och vår personal. Vi beskriver aktuella installationer av maskiner som levererats, presenterar nyheter, beskriver våra lagermaskiner, våra begagnade maskiner samt mycket annat.

Produktområde:

 • Maskinföretag
 • Plåtbearbetningsmaskinföretag
 • Maskinföretag
 • Verktygsföretag
Visa mermindre