Övriga mässor

AMB-mässan i Stuttgart

AMB, International Exhibition for Metal Working, har arrangerats vartannat år sedan starten 1982 och presenterar det bästa från den internationella metallbearbetningsindustrin.

AMB fokuserar på produkter, teknologier, innovationer, tjänster och koncept för människor som brinner för metallbearbetning. Mässan fungerar som en marknadsplats, nätverks- och utbildningsplattform i ett och är för många ett av branschens viktigaste arenor.

AMB äger rum i Messe Stuttgart, Tyskland,
Läs mer här: https://www.messe-stuttgart.de/amb/en/

Blechexpo

Mässorna Blechexpo och Schweisstec äger rum vartannat år och är det enda evenemanget i världen som har fokus på de kompletterande teknologierna för plåtbearbetning och sammanfogningsteknik. Inom en kort tidsram har Blechexpo blivit den ledande plåtmässan i Europa. Schweisstec mässan för sammanfogningsteknik utgör det perfekta komplementet.

Blechexpo äger rum på mässcentret i Stuttgart, Tyskland.
Läs mer: Blechexpo – International trade fair for sheet metal working

Control

Kvalitetssäkring som framgångsfaktor
Den internationella mässan Control för kvalitetssäkring sker på Stuttgart Exhibition Centre. Mässan erbjuder utställning av världsomspännande erbjudanden för användbara teknologier, processer, produkter och systemlösningar inom området industriell kvalitetssäkring.

Control arrangeras i Stuttgart, Tyskland.
Läs mer: https://www.control-messe.de/en/ 

METAV

Mässan för metallbearbetningsteknik arrangeras av den tyska maskintillverkarföreningen (VDW). METAV är porten till Europas största industriområde. Sedan 1980 har den erbjudit ett kontinuerligt utbud av produkter och tjänster för produktionsteknikföretag i Nordrhein-Westfalen och den omgivande europeiska regionen.

METAV arrangeras i Düsseldorf, Tyskland.
Läs mer: https://www.metav.com/

IMTS

IMTS, International Manufacturing Technology Show, är den främsta industriella tillverkningsmässan i Nordamerika. Med fokus på att koppla samman köpare och säljare av tillverkningsutrustning, produkter och mjukvara genom utställningar, evenemang och partnerskap arbetar de för att främja branschen och dess verksamheter.

IMTS arrangeras i Chicago, USA.
Läs mer: International Manufacturing Technology Show | IMTS 2022

JIMTOF

JIMTOF, Japan International Machine Tool Fair, är den största maskinmässan i Japan med många internationella utställare och besökare. Med utgångspunkten att bidra till utvecklingen av industri och handelsfrämjande genom ökat internationellt och tekniskt utbyte av verktygsmaskiner och tillhörande utrustning skapar de en intressant mässa och mötesplats.

JIMTOF arrangeras i Tokyo, Japan.
Läs mer: http://www.jimtof.org/en/