Standardavtal

Avtalen NL 17, NLM 19 och NLS 19 är fria för nedladdning.

Du laddar ner dessa avtal under filtreringen ”Visa endast gratisavtal” på Teknikföretagens sida Standardavtal där Teknikföretagen samlar samtliga standardavtal.De tillhandahåller även under en övergångstid föregående versioner av dessa avtal.

Det är viktigt att välja rätt avtal beroende på vilken typ av produkt eller tjänst och vilken marknad som affären avser. Standardavtal Premium är en särskild betaltjänst som ger dig tillgång till de flesta standardavtal som du och ditt företag behöver i köp- och försäljningsverksamheten. Ett trettiotal av de viktigaste standardavtalen för olika åtaganden, geografiska tillämpningsområden och i olika språkversioner i pdf-format är inkluderade i tjänsten. Även icke-medlemmar i Teknikföretagen kan teckna abonnemang. Teknikföretagens medlemsföretag betalar endast halva abonnemangsavgiften.

För att få tillgång till fler modell- och standardavtal i elektronisk form kan du till en låg kostnad abonnera på Standardavtal premium. Standardavtalen kan även beställas i pappersform från Teknikföretagens webbshop.

På Teknikföretagens hemsida hittar du mer information de olika avtalen.